© Copyright s.v.Tivoli

Wedstrijdverslag 6

29-10-2016

TIVOLI VE1 - Woenselse Boys VE1 7-1

Na opnieuw een nederlaag tegen Braakhuizen C vorige week, konden de veteranen deze week terugvallen op een positieve statistiek. Tien van de laatste twaalf thuiswedstrijden leverden winst op en vandaag moest daar tegen een veranderd Woenselse Boys een elfde bij komen. Al vroeg in de wedstrijd viel de eerste treffer te noteren. Perry wist een corner van Hakan met een kopbal te promoveren tot doelpunt: 1-0. De doelman zag er hierbij niet echt lekker uit, dus dat belooft nog wat… Vervolgens gebeurde er op het scorebord lange tijd niets. De Tivolianen waren voetballend de betere partij, maar desondanks kwamen de grootste mogelijkheden uit dode spelmomenten. Maar geen van deze gevaren leverde uiteindelijk het gewenste resultaat op. Drie minuten voor rust werd toch nog opeens de wedstrijd beslist. Na een vliegensvlugge counter kon Hakan wederom de assist verzorgen en legde terug op de inkomende Nicky: 2-0. En twee minuten later wist Nicky ook via een counter de 3-0 aan te tekenen. Een corner van de Boys eindigde bij Perry, die stuurde direct Nicky vanaf eigen helft weg met een lange bal en hij kon koeltjes afronden. De ruststand was hiermee bepaald en de wedstrijd leek gelopen. In de rust werd er ondanks de voorsprong aanvallend gewisseld en kwam Frans in de ploeg voor Bas. Even leek het erop dat deze aanvallende wissel te vroeg kwam, want vijf minuten later kwamen de Boys terug in de wedstrijd: 3-1. Maar Tivoli wist de Boys al vlug alle hoop te ontnemen. Met nog 25 minuten te gaan ging de keeper van de Boys opnieuw niet vrijuit en wederom was Perry daar om hiervan te profiteren: 4-1. Vijf minuten later kwam een tiki-taka-aanval via Frans en Nicky uiteindelijk bij Antonio, die zo zijn derde van het seizoen kon aantekenen: 5-1. Vlak voor die 5-1 werd Ferry gebracht en binnen zes minuten bewees hij zijn waarde. Na een assist van Robert wist Ferry doeltreffend uit te halen: 6-1. Hiermee was het leed voor de Woenselnaren nog niet geleden. Een kleine tien minuten voor tijd verzorgden de “jonkies” der Tivolianen het slotakkoord. Een goede pass van Rick stelde Nicky in staat om zijn eerste hattrick namens de Veteranen op het bord te schieten: 7-1. En hiermee is Nicky pas de vierde veteraan sinds de zomer van 2014 die een hattrick weet aan te tekenen en komt zodoende in het lijstje van Frans, Hakan en Mike. Net als vorig seizoen leverde de thuiswedstrijd tegen de Boys uit Woensel geen enkel probleem op voor de Tivolianen. Er werd weer eens rustig aan het doelsaldo gewerkt en de grootste zege van dit seizoen was een feit. Volgende week wacht met Gestel alweer de laatste opponent van de heenronde, een wedstrijd die op papier geen probleem mag zijn. De webryder, Marc van Hout