© Copyright s.v.Tivoli

Wedstrijdverslag 3

23-10-2016

Riethoven 6 - TIVOLI 4 9-2

We begonnen vandaag gemankeerd aan de wedstrijd hadden geen fatsoenlijke rechtsback en een houten oefenpop op de links back positie. Binnen 20 minuten was het al 2-0 voor Riethoven. Hierna was Fred degene die de score eigenhandig omdraaide. Eerst maakt hij zelf een doelpunt na een geweldige aanval die hij zelf had opgezet met Vincent, en daarna stuurde hij Rob weg die een voorzet gaf op Marvin die beheerst afmaakte. Toen bleek dat Riethoven gewacht had op de laatste 10 minuten van de wedstrijd waar in zij nog zeven keer scoorden eind uitslag negen tegen twee. Al met al toch een wel redelijk verdiende nederlaag dacht ik zo. Eddy jij bent echt niet zo slecht als Youri zegt. Tenminste dat vond iedereen toen jij weg was. Fred a.k.a. the Masterchief