© Copyright s.v.Tivoli

Wedstrijdverslag 5

19-03-2017

Braakhuizen 10 - TIVOLI 4 3-3

Het was een treurige opkomst bij Braakhuizen. Gelukkig konden we ondanks het feit dat Carapietje aan de andere kant van Geldrop stond geparkeerd, toch met elf man aan de wedstrijd beginnen. Marvin, nog proficiat. De wedstrijd kwam al snel op 1-0 voor Braakhuizen, door falen van onze voltallige verdediging. In het bijzonder Fred, Bell en Yuri. Gelukkig kwam snel daarna een lullig balletje van Cara, die met enig geluk voor de voeten van onze gelegenheidsspits Jorn Creemers kwam. Die twijfelde niet en wist met zijn ervaring dat een vernietigend schot in de linkerhoek onhoudbaar zou zijn voor de keeper. Het scorebord vermeldde 1-1. Hij juichde bescheiden, hij zag dat het goed was. De tweede helft werd met opgeheven (red. denkt hoofd, maar kan ook vingertje zijn) gestart en al snel was daar de 1-2 voorsprong, doordat dezelfde spits die verantwoordelijk was voor de 1-1, nu ook de 1-2 onberispelijk binnenknalde. Doorgaan op de keeper (tip van Don Diego Hernández de Guzmán Morreiro de Melo) bleek de juiste keuze. De goal was niet zo zeer knalhard in de hoeken, maar loepzuiver door het midden. (Interresante zin voor filosofen ;)). Er was trouwens nóg een spits, dit was Carapiet, maar die keek betreurd naar de grond omdat hij wist dat dit weleens zijn laatste optreden in de Tivoliaanse aanval zou kunnen zijn. Laatstgenoemde scoorde overigens nog wel de 2-3 - Braakhuizen was inmiddels weer op gelijke hoogte gekomen door een wederom falende defensie - maar dit was vooral dankzij de andere spits, wiens naam inmiddels bekend is. Carapiet had trouwens rubber in z'n gezicht, dat was ergens wel grappig. In de laatste minuut was er wederom een zwak verdedigend Tivoli bij de tweede paal: 3-3. Eindstand. Fred heeft tegen de deur geschopt. - Pasje …. alias Jorn Creemers