© Copyright s.v.Tivoli

Wedstrijdverslag 2

09-10-2016

TIVOLI 4 - Braakhuizen 10 2-7

De match ging pas van start om 11.10 door de laatkomers die liever anoniem willen blijven. Het eerste deel van de wedstrijd ging gelijk op. De 0-1 viel uit het niets waar de 0-2 er niet lang erna op het scorebord verscheen. 10 minuten voor de rust viel de 1-2 in het door een verschil van mening tussen hun grensrechter en de dienstdoende scheids mbt een mogelijke buitenspelsituatie in het voordeel van Tivoli. Tegen de rust had Braakhuizen nog een paar opgelegde kansen maar Poppel hield z'n doel schoon. 2de helft; Coen kwam er in de 2de helft die een redelijke indruk maakte in de spitspositie met zijn tomeloze inzet. Plotseling viel de 1-3 door een hoge bal waar Poppel zich op verkeek. Na die goal was het zowat gedaan met de aspiraties van de Tivolianen. De 4de, 5de en 6de goal vielen er snel achteraan. In de 80ste minuut werd Jørn ogenschijnlijk van achter aangetikt in de 16 van de tegenstander. Penalty! Die schoot Fred onberispelijk binnen. Nadien maakte de amateurs van Braakhuizen hun laatste en 7de goal. Zo’n grote uitslag was niet nodig en was onverdiend maar er is hoop op een goed resultaat voor de volgende wedstrijd met de hogere personele bezetting thuis tegen Nederwetten volgende week. Mvg, Pierluigi Bekelaar