© Copyright s.v.Tivoli

Wedstrijdverslagen Voorjaar (1)

Competitiewedstrijd 04-02-2017

Unitas JO13-8 - Tivoli JO13-1 (8-0) 11-0,

Deze wedstrijd stond in het teken van de vele afmeldingen door ziekte, maar liefst 5 afmeldingen, waardoor we deze eerste wedstrijd met 9 spelers moesten beginnen. Dat was zonde, al gauw bleek dat deze tegenstander helemaal niet zo goed is, maar door het ondertal maken we geen kans. De eerste helft ging het positioneel ook nog eens niet lekker. In de rust nog vlug extra toelichting, zodat iedereen beter op hun posities bleef spelen, en keihard te blijven werken. Dat is gelukt de 2e helft, zeker weten dat met een compleet team hiervan niet verloren hoeft te worden.

Competitiewedstrijd 18-02-2017

Oirschot Vooruit JO13-6 - Tivoli JO13-1 (0-2) 5-4

Nu met 2 wisselspelers eigenlijk de eerste wedstrijd. We begonnen sterk met direct enkele kleine mogelijkheden, Mervan ging een paar keer sterk door maar miste de richting bij de afwerking. Weer via links na een goede combinatie met Joey van de Laar, kon Mervan wel gericht schieten, 0-1. Verdient op voorsprong bleven we drukken op Oirschot, nu kon Joey van de Laar zelf via links opkomen en schoot de slinks van de zijkant in het doel (0-2). Hierna begon Oirschot de druk op te voeren, maar door 3 fantastische reddingen van Tycho, bleven we op voorsprong, we kregen zelfs nog 2 mogelijkheden op meer. Na de rust had Oirschot een omzetting gedaan, waardoor de verdediging geen grip op de aanvallers had, en binnen een paar minuten stond het 3-2. Niet onder de indruk van de achterstand bleven we werken en geloven in een goed resultaat. Na druk zetten op de bal, kwam deze bij Mervan met een goed afstandschot werd de stand 3-3, we wilden meer dus bleven druk zetten. Na slechte uittrap van de keeper veroverde we de bal en lobte Mervan de bal in het doel, 3-4. Oirschot speelde alles of niks, hier hadden we geen antwoord op waardoor we jammer genoeg de 3 punten in Oirschot moesten laten. Dit heeft wel gesmaakt naar meer, wanneer we deze stappen blijven zetten weten we zeker dat de punten gepakt gaan worden. Martien en Dion