Verhuisnieuws

Alle onwikklingen rondom de verhuizing kunt u hier in het archief vinden onder “RPC naar de Heihoef”.

Sloop interieur kantine

Op 9 juli is een begin gemaakt met de verbouwing van de kantine. Ondertussen is er een actie via FB om de kosten van de verbouwing te kunnen verwezelijken.

Nu echt een bouwput

28 juni

We hebben jullie beloofd om periodiek een update te geven omtrent de ontwikkelingen over de sloop en verbouwing van de Heihoef. Zoals jullie waarschijnlijk weten, wordt Sportpark de Heihoef verbouwd om mogelijk te maken, dat voetbalclub RPC ergens in het volgende seizoen ook op de Heihoef komt spelen. Er zal een kantine voor RPC worden gebouwd, wij behouden onze eigen kantine, maar die zal worden verbeterd met meer glas, een overkapping en terras. Verder zullen we een compleet nieuw kleedlokalen complex krijgen. We zitten nu eerst even in een sloop-/bouwfase, waarbij er bouwwegen, bouwhekken en  noodkleedlokalen geplaatst zijn. We maken al enige tijd gebruik van de tijdelijke kleed/douche units en de oude kleedlokalen zijn gesloopt. De verbouwing vordert gestaag en inmiddels is ons trainingsveld maar ook het toekomstige hoofdveld van RPC op de schop (zie foto’s) om daar binnenkort nieuwe kunstgrasvelden te plaatsen. Ook is er begonnen aan de verbouwing van de kantine waaraan een nieuwe bestuurskamer worden gebouwd, de kantine wordt aan de zijkant van meer glas voorzien en er wordt een overkapping met terras gemaakt. Via de startpagina op de website (www.svtivolivoetbal.nl) en periodiek in jullie clubblad kunnen jullie de voortgang op de voet volgen. Ook via facebook houden we je graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Sloop voor nieuwbouw voetbalclubs RPC en Tivoli in Eindhoven is begonnen

05 april

De sloop van de kleedlokalen van voetbalclub Tivoli is voorzichtig begonnen. Binnen een maand start de nieuwbouw van de 19 kleedlokalen en de nieuwe kantine van nieuwkomer RPC op sportpark Heihoef aan de Roostenlaan. Maar pas na de winterstop, dus begin 2020, voetballen de teams van de Aalsterwegclub er echt.  Lees hier verder Zie ook Fimpje 040

21 maart

De start is begonnen

Dinsdag 20-2-2019 zijn de kleed-units geplaatst. Zijn er maar 4,  dus zal aanpassen worden. Daarna zijn ze aan de slag gegaan om de riolering en het water aan te sluiten zodat we als de sloop begint er gebruik van kunnen gaan maken.  Bestuurskamer-units worden verplaatst naar de andere zijde (plaats zitbanken) en zal gebruikt worden als bestuurskamer en opslagruimte. Zodra dit allemaal gedaan is gaan ze aan de slag met de kleedkamers en worden er bouwhekken omheen geplaatst. Daarna begint de sloop. Start van kunstgrasvelden zal zijn mei/juni De verbouwing kantine (terras/bestuurskamer) zal in de zomerstop plaatsvinden. De exacte datums zijn nog niet bekend. Zodra we die weten krijgt u een update.
12 mrt
04 april