Verhuisnieuws

Alle onwikklingen rondom de verhuizing kunt u hier in het archief vinden onder “RPC naar de Heihoef”.

Sloop voor nieuwbouw voetbalclubs RPC en Tivoli in Eindhoven is begonnen

De sloop van de kleedlokalen van voetbalclub Tivoli is voorzichtig begonnen. Binnen een maand start de nieuwbouw van de 19 kleedlokalen en de nieuwe kantine van nieuwkomer RPC op sportpark Heihoef aan de Roostenlaan. Maar pas na de winterstop, dus begin 2020, voetballen de teams van de Aalsterwegclub er echt.  Lees hier verder Zie ook Fimpje 040

21 maart

De start is begonnen

Dinsdag 20-2-2019 zijn de kleed-units geplaatst. Zijn er maar 4,  dus zal aanpassen worden. Daarna zijn ze aan de slag gegaan om de riolering en het water aan te sluiten zodat we als de sloop begint er gebruik van kunnen gaan maken.  Bestuurskamer-units worden verplaatst naar de andere zijde (plaats zitbanken) en zal gebruikt worden als bestuurskamer en opslagruimte. Zodra dit allemaal gedaan is gaan ze aan de slag met de kleedkamers en worden er bouwhekken omheen geplaatst. Daarna begint de sloop. Start van kunstgrasvelden zal zijn mei/juni De verbouwing kantine (terras/bestuurskamer) zal in de zomerstop plaatsvinden. De exacte datums zijn nog niet bekend. Zodra we die weten krijgt u een update.
12 mrt