TEAMFOTO’s

Teamfoto’s

Info

Het ligt in de bedoeling de komende tijd meer foto’s uit de oude doos te plaatsen. Op dit moment staan er al een aantal teamfoto’s op de site. We zijn nog druk bezig om teamfoto’s op te sporen en te scannen. Ook zijn we opzoek naar de bijbehorende gegevens. Vaak weten wij niet welk team het is en uit welk seizoen, laat staan de namen van diegene die op de foto’s staan. Mocht u iets vinden bij de foto’s wat volgens u niet klopt of weet u een antwoord op de vragen graag even een seintje naar de webbeheerder of clubbladredactie. Heeft u een foto die hier niet bij staat, we houden ons aanbevolen.

Power Point

Omdat je sinds Power Point 2010 de presentatie niet meer kan opslaan als *.html en zodoende op de website kon zetten hebben we gekozen om deze op te slaan als PDF. Tevens hebben we dia’s aangepast aan de steeds meer gebruikte monitoren met een beeldformaat van 16:9 i.p.v. de oude 4:3 waardoor de foto’s bij vergroting maximaal tot hun recht komen.

Openen van een PDF

Je kan een PDF-file met diverse readers openen. Microsoft Edge kunnen we gebruiken om standaard PDF-documenten te bekijken. De functies van dit programma is echter beperkt tot simpelweg PDF-bestanden bekijken, niets meer en niets minder. Niet echt geschikt om het fotoalbum te bekijken. Je ziet dat één lange rits foto’s onder elkaar en als je wil kun je het beeld op 2 pagina’s instellen. De PDF-reader van Google Chrome is al een hele verbetering. Heb je tenminste nog een index die je snel naar de gewenste pagina kan brengen. Hier kun je ook 2 pagina’s tegelijk bekijken. De beste gratis reader, die je dan wel moet installeren, is Acrobat Reader DC. Hier heb je veel instelmogelijkheden, en kun je zelfs aantekening toevoegen, markeren e.d. Als de standaard PDF-reader van bv. Edge is geaktiveerd en wilt opnenen in een andere reader klik dan rechts op de linkermuisknop op de file. Je kunt dan een keuze maken via “Openen met …” met welke reader je de PDF wil lezen. Flipboek Voorheen kon u het fotoboek bekijken alleen in het formaat PDF, maar nu (okt’16) ook in een fraaiere vorm, als Flipbook. Klik rechts op de afbeelding in de gewenste uitvoering. We wensen u veel kijkplezier.
klik op de gewenste uitvoering
Flipbook
PDF