Info Senioren

Diverse info senioren

Handleiding seniorenleider

Handleiding met algemene informatie voor de seniorleiders van s.v.Tivoli. Klik op de afb.

Wedstrijdzaken

Met de introductie van KNVB-website kun je hier bijna alle info vinden over o.a.: Competities (Speeldagenkalenders) Wedstrijdbepalingen (mDWF, Tijdstrafregeling, invallersbepalingen) Spelregels (Veld en zaalvoetbal, Andere voetbalvormen 4x4 / 7x7 enz) Competitievormen Overschrijvingen Ga hiervoor naar: www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken of kijk in de menubalk bij onder “Diverse info”.
Info Senioren

Diverse info senioren