Media & Archief

CLUBBLAD

Redactie

Hoofdredacteur: Jack Engelen Redactieleden: Pascal Janssen en Franklin Klumpkens

Redactieadres

Vlasven 10 5645 KM Eindhoven 06-40775238

E-Mailadres

Clubblad

Verschijning

De verschijningsdatum van het eerste clubblad van de 55ste jaargang is gepland medio sep.

Kopy inleveren

Kopijinleverdatum voor het volgende clubblad is (voorlopig) vastgesteld op 5 december.
Clubbladen van het huidige seizoen zijn als  flipbook te lezen.   Clubbladen in het archief in PDF-formaat.
Naar archief clubbladen
Voorgaande flipbook-uitgaven van dit seizoen kunt u vinden in de bibliotheek