TIVOLI 5

Wedstrijdverslag 6

12-11-2017

Tivoli 5 - UNA 10 1-5

Na een korte nacht en na een mooi feestje van onze Fred moesten we tegen Una ,de ongeslagen koploper.Gelukkig was Carapiet, onze verlosser weer eens neergedaald op De Heihoef. Meteen werd de tactiek aangepast op onze verlosser! Normaal staat Tivoli 5 bekend op zijn positie spel ala Barcelona, tiki, taka, voetbal. Maar vandaag werd de tactiek dus aangepast, counteren 3.0. Met z'n allen inzakken, UNA laten komen, op onze helft kort en fel erop en bij balbezit de lange bal hanteren op onze snelle spitsen Carapiet en Vinnie. Alleen Hans of Dion mocht bijsluiten, zodat we bij balverlies genoeg spelers achter de bal hadden. Deze tactiek werkte behoorlijk, we kregen enkele goede kansen, via Dion en Vinnie, maar we kwamen toch op achterstand 0-1. Tegen de verhouding in dus... Dion zette goed door op de helft van UNA en speelde de bal naar Carapiet die weer aan een solo begon, hij omspeelde meerdere spelers maar zag zijn schot gekraakt worden maar met gevaar voor eigen leven (de bal bleef liggen tussen de 5 meter en de doellijn) kreeg Carapiet alsnog de bal in het netje 1-1. Dit was tevens ook de ruststand. UNA had ondertussen onze tactiek door, ze zetten een ander speler op Carapiet en hun laatste linie ging meer naar achteren spelen waardoor er bijna geen ruimte meer achter hun laatste linie lag. Het werd dus een stuk lastiger, en om onze tegenstander het nog makkelijker te maken begonnen we ook persoonlijke fouten te maken waardoor Una opeens uit liep naar een 1-5 eindstand. Degene die de fout in gingen weten dit zelf dondersgoed en ik hoop dat ze hiervan leren (positief blijven, ) Yes ik heb smiley's !! Al met al was het een wedstrijd met 2 gezichten, de eerste helft was de beste van de afgelopen tijd en de tweede vooral 1 van fouten. Laten we de goede dingen meenemen naar de volgende wedstrijden en dan komen de punten vanzelf. Deze week 2 spelers als speler van de wedstrijd namelijk Jorn Aka die Lange en Juul die helaas geblesseerd moest afhaken maar in de tweede helft ook een bijdrage leverden als vlagger !! El grande 8