TIVOLI ?

Wedstrijdverslag 5

05-11-2017

RPC 10 - Tivoli 5 2-2

Vandaag konden we gelukkig de wedstrijd beginnen met 13 spelers, de reserveleden Rob L en Rob v D waren aanwezig en ze speelde beide een goeie pot. We misten vandaag enkele belangrijke basisspelers waardoor we vandaag nog meer als team moesten gaan samen werken, dus hard werken voor elkaar! Dankzij het slechte veld (ik geef het veld maar de schuld) was het bijna niet mogelijk om goed combinatievoetbal te spelen, wat we natuurlijk eigenlijk wekelijks doen, dus was het meer op hoop van zegen. We kwamen op een 2-0 achterstand waarbij El Torro bij één van de twee tegendoelpunten helaas de fout in ging. Dankzij v Poppel bleef het gelukkig maar 2-0 voor RPC. Hamido kreeg in de 42ste minuut de bal ingespeeld en met een mooie actie legde hij de bal bij de tweede paal, en wie stond daar? Juist, onze kopspecialist Ronald! 2-1 !!! Nog geen minuut later kreeg Hamido het aan de stok met een speler van RPC, trappen, elkaar vasthouden, kopstoten en een rechtse hoek was het gevolg... De scheids besloot om beide spelers er met een gele kaart en 10 minuten rust van het veld te sturen. Gelukkig kwam Hamido tot het besef dat hij fout zat, ondanks dat de speler van RPC ook niet onschuldig was. Douchen en afkoelen en niet meer spelen was het beste devies. De wedstrijd op zich ging gelijk op waarbij wij iets meer voetbal lieten zien in de tweede helft. Maar RPC bleef gevaarlijk en v Poppel hield ons wederom in de wedstrijd! We maakten de 2-2 nadat Rob L uiterst beheerst de bal langs de keeper schoof!! Ik weet niet meer of het ervoor of na het doelpunt was van Rob L, maar Nick kreeg een zeer grote kans op de 2-3 helaas kon Nick de rust niet bewaren en schoot hij van vlakbij over. Hierna was het eigenlijk alleen maar tegenhouden en misschien stiekem via de counter scoren, maar dit zat er niet meer in. Het enige wat we moesten doen was zorgen dat we een minimaal een punt mee zouden nemen, met hard werken, meters maken voor elkaar, vooral zonder bal kregen we dit voor elkaar! Eindstand 2-2. Vandaag echt als TEAM gespeeld en v Poppel was de man of the match! Volgende week dezelfde instelling tegen de ongeslagen koploper en de 3 punten blijven op de Heihoef!! El Grande 8