© Copyright s.v.Tivoli
Wedstrijdverslagen 2019-20

Seizoen 2019-20

De teams

Dit seizoen speelt s.v.Tivoli met 4 Seniorenteams (1 minder), een Damesteam, een Veteranenteam en 3 Jeugdteams. Het eerste gaat z’n krachten weer meten in de 3e klasse en de dames gaan weer 7x7 spelen. De jeugd heeft weer na jaren een JO12.

Dit seizoen

Tijdperk Bonnema is voorbij. De selectie van de voorgaande 3 jaren is nagenoeg volledig vertrokken. De nieuwe spelers voor het eerste zijn pas op het laatste moment aangetrokken mede omdat de nieuwe trainer Faysal Bouhout door omstandigheden moest afhaken. Twee weken voor de overschrijvinstermijn had Tivoli nog niks. Uiteindelijk heeft Tivoli ex- profvoetballer Marc van Eijk kunnen aantrekken als de niewe trainer. Is afwachten of de nieuwe selectie zich kan handhaven in de 3de klasse D.

Verbouwing de Heihoef

Tijdens de winterstop zal RPC zich installeren op de Heihoef nadat verbouwing op de Heihoef gereed is. De Heihoef zal dan bestaan uit 2 kunstgrasvelden en 3 natuur, allen verlicht en nieuwe kleedlokalen. Voor RPC staat er dan nieuwe kantine. Tivoli krijgt een gesloten terras en een nieuwe bestuurskamer.